Al onze producten zijn met de hand gemaakt

Onze producten zijn exclusief en worden met de grootste zorgvuldig- heid gecreëerd. Elk stuk is uniek en wordt met de hand gemaakt.
En met heel veel liefde!

GEPERSONALISEERDE ONTWERPEN

Onze ontwerpen zijn tot in detail te personaliseren in vormgeving, kleur en tekst.

fase 1

Neem minimaal 6 weken voor jullie bruiloft of event contact met ons op via ons contactformulier en beschrijf zo nauwkeurig mogelijk wat jullie wensen zijn.

fase 2

Als wij een goed beeld hebben van wat jullie willen, sturen we jullie een vrijblijvende prijsindicatie. In sommige gevallen zullen we een online ontwerpsessie inplannen, waarbij we samen met jullie het concept uitwerken.

fase 3

Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte, sturen we jullie een digitale proofing van het ontwerp. Eventuele aanpassingen zijn nog mogelijk. Pas wanneer jullie akkoord hebben gegeven op het ontwerp en de volledige betaling hebben voldaan, is de bestelling definitief.

fase 4

Wij gaan aan de slag met het maken van jullie bestelling. Elk product wordt met liefde en aandacht gemaakt. Na een laatste kwaliteitscontrole zorgen we dat jullie bestelling zo snel mogelijk bij jullie thuis wordt bezorgd.

Verras je gasten al bij de eerste oogopslag meteen uniek welkomstbord, een echte eyecatcher op jullie bruiloft of event. En style ook de rest van jullie event met onze handgemaakte producten, geheel in de kleuren van jullie bruiloft.Onze luxe borden zijn custom made en volledigte personaliseren. Voor een styling met een elegante en moderne look and feel.

Ik wil mijn eigen exclusieve ontwerp