Frequently Asked Questions

Klanten Service

Bestellingen

 • BIEDT JE BESTELLINGEN OP MAAT AAN?
  We helpen je graag met een bestelling op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 • HOE STEL IK MIJN EIGEN SAMENHANGENDE TROUWBUNDEL SAMEN?
  Kies een van onze vier kenmerkende collecties in het menu hierboven om alle borden/producten in die stijl te zien! U kunt uw bundel samenstellen door simpelweg de borden die nodig zijn voor uw dag toe te voegen aan uw winkelwagen uit die specifieke collectie.

 • BIEDT JE SPOEDBESTELLING AAN?
  Wanneer u meer dan één product samen met een welkomstbord koopt, kunt u kiezen voor de optie “spoedbestelling” waardoor de levertijd met meer dan de helft wordt verkort.

 • HOE LANG VAN TEVOREN MOET IK BESTELLEN?
  Wij raden aan vooraf te bestellen. Minimaal 2 maanden voor de gewenste datum, langer indien mogelijk. Dit is om voldoende tijd voor het testen van het ontwerp + verzending in het geval van aangepaste ontwerpen vooral.

 • HOE LANG DUREN BESTELLINGEN?
  Bestellingen duren 6 weken vanaf de besteldatum + levertijd. NL verzending turn around 1-2 dagen.

 • HOEVEEL ONTWERPWIJZIGINGEN KUNNEN WORDEN AANGEBRACHT?
  In het geval van het plaatsen van een bestelling voor een aangepast ontwerp,
  wanneer u uw ontwerp ontvangt, als het niet naar wens is, kunt u nog een ronde van lettertype en ontwerp wijzigingen ontvangen. Alle verdere wijzigingen vereisen een aanpassing van de kosten van het ontwerp. Deze kosten worden berekend op basis van de grootte van de bestelling.

 • KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?
  Als u binnen 48 uur contact met ons opneemt kunnen wij uw bestelling annuleren. Na deze tijd worden uw materialen besteld en kunnen wij op basis hiervan geen annulering aanbieden.

Verzending

 • WAT ZIJN JULLIE VERZENDKOSTEN?
  Alle NL bestellingen boven de $35 verzenden gratis! Voor bestellingen onder de $35 bieden we een vaste verzendkosten van $5.

 • HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN BESTELLING ONTVANG?
  Onze levertijd bedraagt 6 weken. Wanneer uw bestelling compleet is ontvangt u een email met uw tracking nummer. Zodra uw bestelling is gemarkeerd als verzonden is het officieel in handen van de Post NL! Hierdoor kunnen we niet garanderen wanneer uw bestelling bij je aankomt, maar we doen ons best! Houd de geschatte tijd in gedachten bij uw aankoop!

 • IK HEB HET VERKEERDE VERZENDADRES OPGEGEVEN. WAT MOET IK DOEN?
  Alle bestellingen worden verzonden naar het adres dat bij het afrekenen is opgegeven. Als het adres onjuist is en je bestelling nog in behandeling is, mail ons dan meteen op info@boldandgoldstudio.com om te zien of we het kunnen aanpassen. Als een artikel naar ons wordt teruggestuurd vanwege een onjuist adres, is de koper verantwoordelijk voor alle kosten voor het terugsturen en opnieuw verzenden van het artikel.

Retourneert

 • IK HEB HET VERKEERDE ARTIKEL ONTVANGEN. WAT MOET IK DOEN?
  Als je een verkeerd artikel hebt ontvangen of een artikel met onjuiste personalisatiegegevens, neem dan meteen contact met ons op zodat we het in orde kunnen maken! Klanttevredenheid is onze grootste prioriteit. Als er een probleem is, willen we ervoor zorgen dat het wordt opgelost en dat u blij bent met uw aankoop!

 • BIED JE RETOURZENDINGEN AAN?
  Vanwege de aard van deze handgemaakte en gepersonaliseerde producten accepteren wij geen annuleringen of retourzendingen. Controleer onze verwerkingstijden en zorg ervoor dat uw bestelgegevens correct zijn voordat u koopt.

 • MIJN ARTIKEL IS BESCHADIGD AANGEKOMEN. WAT KAN IK DOEN?
  Het spijt ons dat te horen! We besteden veel aandacht aan het verpakken van onze bestellingen, maar dit kan soms gebeuren tijdens het transport. Neem contact met ons op zodat we het probleem kunnen oplossen. Voeg een foto en beschrijving van de schade toe. Bewaar de originele verpakking!

Productonderhoud

 • HOE BEWAAR IK MIJN BORDEN?
  Alle borden worden geleverd in een doorzichtige beschermende verpakking. Bewaar ze hierin tot uw evenement om krassen, vingerafdrukken of stof te voorkomen. Als u de borden uit de verpakking haalt, probeer ze dan tijdens het reizen weer af te dekken. Als uw borden met de hand geschilderd zijn, stapel ze dan niet direct op elkaar zonder iets ertussen. Door bepaalde temperaturen kunnen ze soms gaan plakken. Bewaar ze individueel verpakt, of hoe ze gekomen zijn.

 • HOE MAAK IK MIJN BORDEN SCHOON?
  Om schoon te maken, sprayt u glasreiniger op een microvezeldoek en veegt u voorzichtig. Gebruik geen alcohol om schoon te maken! Dat verwijdert de belettering.