Getailleerde details. Romantisch

ontwerp. Tijdloze liefde.

Ontmoeten Denise & David

Wij zijn Denise en David, een husband and wife team, zoals dat in hippe woorden wordt genoemd in de trouwbranch. Wij werken al sinds 2015 in de trouwbranch als trouwfotografen. Naast ons foto- grafiebedrijf, The Red Yarn, zijn wij ook eigenaren van Bold & Gold Studio. Dit bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor digitale vorm- geving. Wat begon met wat spelen met een laser cutter, is uitgerold tot een uniek concept waar we met heel veel liefde aan werken.

Als trouwfotografen hebben we al vele bruiloften meegemaakt en altijd was daar het standaard houten of geprinte welkomstbord. Toen wij begonnen te experimenteren met acryl, ontstond al snel het idee voor een elegantere versie van het welkomstbord. En sinds- dien hebben we onze productlijn steeds verder uitgebreid. Hierin kunnen we al onze creativiteit en onze liefde voor gepersonliseerd producten kwijt!

Hoogste kwaliteit

Wij streven ernaar u te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit die er niet alleen op de dag zelf prachtig uitzien, maar die ook jarenlang als erfstuk kunnen worden bewaard. Al onze bewegwijzering is gemaakt met premium vinyl. De hoogst mogelijke kwaliteit voor bewegwijzering.

Uitzonderlijke service

Wij gaan verder dan onze klanten nodig hebben om ervoor te zorgen dat uw bruiloft er precies zo uitziet als u zich had voorgesteld. We bieden niet alleen eenvoudig aan te passen bundels in een verscheidenheid aan stijlen, we maken ook bestellingen op maat die het beste bij uw visie passen.

Detail georiënteerd

We zijn geobsedeerd door details. We ontwerpen en verpakken elk stuk dat we versturen zorgvuldig, zodat u er zeker van kunt zijn dat de persoonlijke details van uw dag perfect worden uitgevoerd. Heb je iets specifieks in gedachten? We zijn er altijd om te helpen.

Het documenteren van liefdesverhalen geïnspireerd door mooie momenten en verliefde koppels.